Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Rechtstreeks declareren

Indien je daarvoor -aanvullend- verzekerd bent heeft Schaafsma & de Jonge met alle zorgverzekeraars een contract gesloten waarin de vergoeding voor je behandeling is geregeld.

Dat betekent dat wij rechtstreeks kunnen declareren bij de zorgverzekeraars.

Wanneer je geen recht (meer) hebt op vergoeding vanuit de aanvullende verzekering, moet je de behandelingen zelf gaan betalen. De prijzen voor de verschillende soorten behandelingen kun je vinden op de 'tarieven' pagina.

Wil je meer weten over vergoedingen van fysiotherapie vanuit de basis of aanvullende verzekering? Klik dan hier voor een uitgebreide uitleg. Uiteraard kun je hier ook vragen over stellen aan één van de fysiotherapeuten.