Rechtstreeks declareren

Indien je daarvoor -aanvullend- verzekerd bent heeft Schaafsma & de Jonge met bijna alle zorgverzekeraars een contract gesloten waarin de vergoeding voor je behandeling is geregeld. Alleen met de verzekeraar Salland hebben wij geen contract afgesloten dit vanwege de niet toereikende tarieven die deze verzekeraard betaald.

Dat betekent dat wij rechtstreeks kunnen declareren bij alle zorgverzekeraars behalve Salland. Ben je verzekerd bij Salland dan krijg je de rekening zelf welke je nog kan indienen bij jou verzekeraar. Het kan zijn dat de verzekeraar dan niet het hele tarief aan jou vergoedt.

Wanneer je geen recht (meer) hebt op vergoeding vanuit de aanvullende verzekering, moet je de behandelingen zelf gaan betalen. De prijzen voor de verschillende soorten behandelingen kun je vinden op de 'tarieven' pagina. De rekeningen ontvang je op dat moment via Infomedics.

Wil je meer weten over vergoedingen van fysiotherapie vanuit de basis of aanvullende verzekering? Klik dan hier voor een uitgebreide uitleg. Uiteraard kun je hier ook vragen over stellen aan één van de fysiotherapeuten.